Fysiotherapeuten

Lex Janssen

In mei 1979 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie te Rotterdam.

Na een aantal korte waarnemingen ben ik per 1 oktober 1979 gaan werken in de wijk Sterrenburg te Dordrecht in een praktijk voor fysiotherapie. Op 30 augustus 1993 heb ik mijn eigen praktijk geopend op Zwaluwenburg nr. 3.

Na mijn studie Fysiotherapie heb ik de vervolgopleiding Manuele Therapie SOMT gedaan, waar ik in 1988 met succes afstudeerde. Ook voor deze specialisatie ben ik ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Manuele Therapie.

In januari 2016 heb ik de opleiding tot handtherapeut met succes afgerond. Ook voor dit specialisme heb ik mij ingeschreven in het register van handtherapeuten.

Om in de kwaliteitsregisters geregistreerd te blijven, volg ik regelmatig cursussen, lezingen en symposia.

Natuurlijk onderschrijf ik ook het kernthema van onze beroepsgroep KNGF: Leven is Bewegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk en ontspannend om te sporten, waarbij het racefietsen duidelijk op de eerste plaats staat. In de winterperiode probeer ik mijn conditie op peil te houden met hardlopen (niet langer dan 10 km). Met onze Golden Retriever "Storm" ga ik dagelijks op pad voor een stevige wandeling Ook activiteiten met mijn gezin en een heerlijk spannend boek lezen vind ik heel leuk om te doen.

Werktijden Lex Janssen

maandag 07:30 - 19:00
dinsdag 07:30 - 19:00
woensdag 07:30 - 21:00
donderdag afwezig
vrijdag 07:30 - 18:00

Voor direct contact met mij kunt u bellen naar de praktijk 078 - 618 38 34, maar ook mailen naar lex.janssen@janssenendejong.nl

Vincent van de Koppel

In juni 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Ik heb tijdens deze opleiding ook de minor Rehabilitation aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Hierbij heb ik een voorbereidend stuk moeten schrijven voor het Amsterdam Medisch Centrum over de revalidatie van post-IC-patienten.

Hierna ben ik gelijk aan de slag gegaan als waarnemer in een fysiotherapie praktijk in Breda. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in Niet Aangeboren Hersenafwijkingen (NAH), longproblematiek (als COPD) en orthopedische klachten.

Vanaf april 2016 ben ik in deze praktijk vier dagen in de week werkzaam. Ik ben van plan om veel cursussen en lezingen te gaan volgen om de snelle ontwikkelingen van ons vakgebied van fysiotherapie bij te houden en zo nog meer kennis op te doen.

Verder ben ik een erg actief persoon. Ik speel voetbal bij v.v. Wieldrecht, hier ben ik elke zaterdag te bewonderen in het eerste elftal. Ook zit ik in de muziek en sta ik beter bekend als Vinnie Rosso. Dit is een grote hobby van me die wat uit de hand is gelopen. Samen met mijn vrienden ga ik ook veel feesten af, of ik zelf nu moet draaien of niet. Geniet van het leven is mijn motto!

Als fysiotherapeut ben ik voorstander van het activeren van de patient om de klacht zoveel mogelijk zelf te laten ervaren en om hier zo goed als mogelijk van te revalideren. Een grapje of gezellig praatje tussendoor hoort daar ook bij!

Werktijden Vincent van de Koppel

maandag 07:30 - 19:00
dinsdag 07:30 - 18:30
woensdag afwezig
donderdag 07:30 - 18:30
vrijdag 07:30 - 18:00

Voor direct contact met mij kunt u bellen naar de praktijk 078 - 618 38 34, maar ook mailen naar vincent.vande.koppel@janssenendejong.nl